torsdag den 21. juli 2011

Til bibliotektet og retur igen..

Efter vi er flyttet til byen og er blevet "byboere" har vi fået en virkelig dejlig og spændende genbo som allerede er velbesøgt.



Nemlig biblioteket. Her foreviget i smuk aftenrøde.

Vi er læseheste i familien, det kommer vi vidst ikke udenom, og der er bøger overalt.. ved sengen, I sengen, i køkkenet, stuen, på toilettet, i bilen.. alle mulige og umulige steder kan vi falde over en bog.. det er jo sådan set dejligt at vi aldrig mangler læsestof.. men omvendt er det så et problem når bøgerne skal findes og AFLEVERES igen.. For at andet problem som også fører til kaos her i familien, er evnen til at BEGRÆNSE os...  IT DOES NOT EXCIST..

Når ungerne og jeg har været en tur ved genboen så bliver der "fyldt godt" i vognen... bøger stryger ned i vognen fra alverdens forskellige hylder.. og inden vi ser os om er der TOP på.. men tænk sig at kunne "shoppe" igennem på denne måde, og eneste betaling er dit gule sygesikringskort..  DET ER DA TOTAL NICE.. som legekammerats Williams mor altid siger...

Det er jo lige før det slår powershopping og udsalg..

37 lånte bøger.. lyder kvitteringen på... og i forvejen 15 derhjemme... hmmm... så mange hjemme.. gad vide hvor de lige gemmer sig syntes da ikke... !  Nå nevermind, de skal jo ikke afleveres endnu...

Torbjørn får kvitteringen og som regel en smølfe- eller flunkernebog under armen, Jarl får én bogpose, mens jeg kæmper med utilfreds baby i barnevogn, 17 andre bogposer og sved på armen.. godt der ikke er langt hjem.


Vel hjemme igen ..


Lille udpluk af ungernes bøger..
     


Pænt mange bøger under træet til både store og små.. 




Flere bøger, samt katten der løb væk.. 







Var lige rundt på må og få i vores billeder og der dukker faktisk bøger op på mange mange billeder... må lige ved lejlighed prøve at tage nogle billeder af mine ynglings bøger.. for dem er der en del af..

Fik jeg sagt at husbondens og mit store brændende ønske når vi engang får masser af plads og .. penge.. er et bibliotek... et lækkert rum med bøger fra gulv til loft, lækre bløde stole og god belysning.. ..   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar