søndag den 14. august 2011

Retrohimlen findes..

Så var jeg der, jeg mærkede, så, sugede indtryk til mig og knipsede løs, for det sagde Sune at jeg gerne måtte, sådan hedder han, ham den flinke samler der ejer RETROGARAGEN..

bag denne beskedne facade findes der guld..

Retroguf af alverdens slags.
Dukkehuse..

bøtter..


Farverige køkkensager


lækkert porcelæn


Lamper

Bakker


Finurlige vaser


Stentøj


Lækre fade


Disse fantastiske kander har jeg tabt mit hjerte til


Dåser..
Retro fra gulv til loft..


Fint fad med børn..Flere lækkerier


Eldorado..


Sengesæt...


Soveposer og vattæpper

Gryder, potter og pander..


Eyecandy ;0)


Denne skønne ko vækker så mange minder fra min barndom


Nyt gammel tapet..


Bøger..


Me want..


Dette var bare et lille kig på de skønne sager som Sune har i sin garage. Denne imponerende samling er kun 6 år gammel! - Altså det vil sige at Sune har samlet i 6 år.. og da jeg spørger til hans bedste fund, så er det solgt.. Alt sælges, han deler ud af sine skatte og det kommer jo alle os andre til gode.

Sune fortæller mange spændende historier, og én af dem er at alle disse lækre sager kan han ikke huske fra sit eget hjem, han var jo barn af tiden, men hans hjem fra gammeldags, så det er ikke fordi at der er personlige minder fra barndommen. Næ, det der fascinerer Supersamleren er håndværket, som 50-60 og 70`erne er kendt for, mange designting produceres endnu i Danmark og der er DYGTIGE folk indover, designere, håndværkere og kunsthåndværkere. Der var tænkt over tingene og der var tyngde bag.

Sune har i mange år levet et enkelt liv, med fokus på det åndelige, i form af meditation, men efter en hjerneblødning for 6 år siden, blev der vendt op og ned på hans liv, posen blev rystet og pludselig var det enkle liv ikke længere nok, der skulle ske noget andet, og mere..

Sune vidste ikke helt hvad det var der skulle ske, men efter han fandt et smukt fad i en genbrugs, blev han nysgerrig. Nysgerrig på hvem der havde lavet fadet, hvorfor og hvordan.. og så kom interessen ellers krybende.. Faktisk har han skrevet en bog om den norske fadkunstner, og behøver jeg sige hvilket årti hun mon er fra?    


Tak til Sune fordi du fortalte din historie og fordi du lukkede mig ind i dit univers. Jeg er betaget..og fra nu af en stor fan af dit virke :0)

7 kommentarer:

 1. Nøj, WOW og en helt masse mere! Jeg SKAL altså bare snart afsted! Havde fornøjelsen af at møde Sune (og en del af hans fantastiske samling) på kræmmermarkedet i Horsens for nogle uger siden, og det er altså helt fantastisk hvad han har skrabet sammen! Tusind tak for den lille historie om hans liv - det gør jo bare det hele endnu mere spændende!
  Ha' en fantastisk dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Hej sikke dog et sted du har fundet, der er vel nok mange flotte ting. Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Hej Jane. Vidste slet ikke at du var fra omegnen.. ? ;0) Du vil elske hans lille garage.. man kan købe sig i armod..

  SvarSlet
 4. Til Louise. Tak skal du have, er også pænt glad for at ha`fundet sådan et lækkert sted :0) Også en dejlig dag til dig.. Kh Nanna

  SvarSlet
 5. Hvor ligger mon den spændende garage? :)

  SvarSlet
 6. Den ligger i Brædstrup, 20 min. fra Horsens.. ved ikke om du er stedkendt? :0) hilsen Nanna

  SvarSlet
 7. Hehe - tror på det med armod (uff, armod er sgu noget stads!!)!
  Og ja - jeg bog i Horsens, så jeg har ikke engang den undskyldning at der er for langt! Jeg må vist bare se af at komme afsted! :-) Dine billeder 'sælger' virkelig også stedet!!

  SvarSlet