DIY

 DIY - Fra tegning til syning..

 Da ungerne og jeg skulle være lidt kreative i ferien begyndte vi på et lille sjovt projekt. Desværre har jeg ikke billeder af selve processen, da mit kamera havde valgt at rejse med husbonden til USA, men slutresultatet kan ses herunder..

 Jarl tegnede en tegning og den "overførte" vi til stof, klippede, syede, fyldte ud med pladevat, fandt knapper og broderede .. og Så endte kraniet på tegningen som en lille pude.. eller stofting.. det gode i processen var at jarl var med hele vejen, og fik både stiftet bekendtskab med symaskine, brodernål og sting.. mv. Hyggeligt og ikke ret tidskrævende projekt.

Fra flad til fyldig, jarls eget syprojekt.Ridder Sølv & Guld


Så er der dømt DIY.. den første af slagsen.. i hvert fald som der er taget så mange billeder af :0)

Drengene fik en invitation til "Ridderborgsindvielse" af kammerat Gustav-Emil, og til den lejlighed måtte vi jo have en gave med... Drengene bestemte selv og de ville have guld/sølvklumper med. ..


Vi brugte, guld og sølvmaling, småsten samlet lige udenfor, pensler, stof til at sy punge af, bladmetal i sølv og guld, perler, snor og tusser..


Stenene males og tørres.Når stenene er næsten tørre påføres de sølv og guld bladmetallet, der kom bare lidt på hver sten. Det er et meget porøst materiale at arbejde med så det er en god ide at bruge en pensel. Hvis det ikke vil hænge fast kan der bruges lidt lim under.


Der syes poser  til guldet...
Poserne dekoreres.....og fintænkes....


Poserne er færdige der er syet en løbegang og isat sort garn med grønne perler. Ægte ridder/piratguld lavet af Jarl 6 år og Torbjørn 4 år. Så er der afgang.... 

 Ridderfest og en misundelsesværdig flot ridderborg i Gustav-Emil og Annas have...


"Hej Hej mor.."  

Guldet vakte glæde og drengene var dejlig trætte efter en god borgindvielse...